16 april. 2014 - 10:36

Vinnaren är utsedd i tävlingen ”Vinn makeupstudion Educations lärobok”

Vi vill tacka alla er som har deltagit i tävlingen ”Vinn Makeupstudion Educations lärobok”. Vi har nu korat vinnaren här på vår blogg och vill gratulera Amanda Svensson!
Vi hoppas att denna bok kommer att hjälpa dig framåt i din resa Amanda :)
Hennes motivering ser ni nedan:

”Ni tar in 8 personer/klass :) Jag tror inte ni kan förstå hur glad jag hade blivit om jag hade vunnit denna tävlingen! Jag brinner verkligen för make up och skönhet, och varje dag efter skolan sitter jag hemma i mitt sovrum framför spegeln med mina penslar och färger! Jag önskar så himla mycket att jag hade en lite tjockare plånbok (studiebidraget är inte det fetaste), så att jag hade råd med kurser och massa med olika böcker, om hur man ska sminka för att det ska bli ”rätt” och inte bara göra samma sminkrutin på alla.
Jag tror verkligen att denna boken hade hjälpt mig att komma lite längre i min sminkresa, och just därför tycker jag att jag förtjänar att vinna boken! Sen är det ju så himla coolt också att det är grundaren av Make up Studion som skrivit boken!
Ha det så bra! /Amanda Svensson – annasdotter.se”

boken contenstKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *