13 maj. 2014 - 10:54

Vinnaren är utsedd i tävlingen ”Vinn .FÄRGs ögonskuggspalett med 88 skimriga färger”

Nu har vi korat vinnaren här på vår blogg och den som har vunnit vår fina skimmerpalett med 88 färger är Louise. Stort grattis till dig :)
Så här skrev Louise:

”Hej! Försöker göra allt för att vinna denna tävling, vore så kul!! Makeupstudion education hittar man i Stockholm , Göteborg och Malmö!

Jag tycker att jag borde vinna detta just för att jag är så himla intresserande av makeup, testar mig på nya sminkningar varje dag! Men har inga färgglada ögonskuggor och det är något jag alltid velat ha! Håller även på att träna på att bli bättre inom makeup, ska gå en makeuputbildning när jag tagit studenten, vilket jag gör om en månad! Då skulle det vara perfekt med denna ögonskuggspalett, så jag kan öva hemma på massa roliga och häftiga sotningar osv! Kan inte skriva mer nu för fick sjukt ont i handleden, skriver med mobilen haha!”
ogonskuggspalett-88-fargerKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *