29 januari. 2014 - 10:50

Vinnaren är utsedd i tävlingen: ”Vinn din egen drömpalett från FÄRG”

Nu har vi korat vinnaren i tävlingen och den lycklige som har vunnit paletten här på bloggen är Josefin!
Grattis, du har vunnit för dina intressanta val av färger och din motiveringen som tyder på massa inspiration.  Så nu hoppas vi att du kan förverkliga alla dina ideér :)

”Jag har sett flera av era tidigare tävlingar och struntat i att vara med med tanken att jag vinner ändå inte, men nu känner jag att jag måste chansa eftersom det här priset lockar som bara fasen! de 6 färgerna jag valt är; lime, ametist, björk, orchidé, medelhav och nougat.

anledningen att jag valt dom nyanserna är för att direkt när jag såg dom fick jag upp en miljon ideér på sminkningar jag vill göra och nougat känns som en perfekt färg att blenda med. jag älskar pigmentet i .FÄRGs ögonskuggor och dom är så lätta att jobba med! nu håller jag alla tummar jag kan för att det är jag som blir den lyckliga vinnaren :) (även tävlat på instagram och facebook)”Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *