19 februari. 2014 - 10:53

Vinnaren är utsedd i tävlingen ”Vinn FÄRGs fantastiska mineralpuder och kabukiborste”

Tack alla som har deltagit i tävlingen här på vår blogg, nu är vinnaren utsedd!

Grattis Malin!
Vi hoppas att mineralpudret och kabukiborsten från .FÄRG blir dina nya favoriter :)
Här ser vi hennes motivering:

”Hej!
Har tyvärr ingen hemsida eller blogg.
2. En svart kabuki borste skulle jag vilja ha.
Winter fair heter mineralpudret som skulle passa mig :-)
3. Jag vill vinna för jag kämpar mot rosacea och eksem i ansiktet. Mineralpuder ska visst vara skonsamt vid hudåkommor och även kunna lugna irriterad hy. Det vore underbart och sån lättnad om jag kunde hitta nåt som inte irriterar hyn men även döljer rodnaderna :-)”Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *