26 mars. 2014 - 11:20

Vinnaren är utsedd i tävlingen ”Vinn ett party-kit från .FÄRG”

Vi vill gratulera Emma Gräsberg!
Hennes motivering ser ni nedan :)

”2014-03-19

Självklart kan man använda Nektarin till rouge! Det är en fantastisk produkt som går att använda till det mesta, vilket gör den ännu roligare att få vinna.

Jag vill vinna för att färgen nektarin är en perfekt färg för min olivhy och såhär innan sommaren tänker jag mig den just som en rouge, men senare när brännan kommer blir den perfekt som en highlighter :) Jag skulle bli så otroligt glad om jag vann detta kit då jag tar min universitetsexamen nu i juni och i samband med den har vi såklart en riktig examensmiddag och världens partykväll för att fira! Jag tänker mig att paljettnecessären och glosset blir perfekt att ha i väskan under kvällen :)”Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *