7 oktober. 2014 - 10:00

VINNARE AV .FÄRGs nya HIGHLIGHT/SHADING-palett!!

Ni missade väl inte att tävla i utlottningen av den nya HIGHLIGHT/SHADING-paletten från som snart även kommer att säljas på .FÄRG Collection!

Den avslutades igår och nu har vinnarna korats!

1:A PLATS och vinnare av .FÄRGs nya HIGHLIIGHT/SHADING-palett är EMELIE NIELSEN med motiveringen:

Jag vill vinna för att jag ska kunna skina på min tävling i slutet av oktober! Har kollat många videor på youtube där de visar hur man highlightar och sminkar på bästa sätt och det känns som ett otroligt sätt att sminka fram sig själv utan att dölja! Med kontur och highlightning framhäver man trots allt sig själv och det vill jag så gärna ha möjlighet att göra! :) har dessutom produkter från .FÄRG som jag är otroligt imponerad över, därför blev jag väldigt nyfiken på detta :D

2:A PLATS och vinnare av .FÄRGs perfekta shadingskugga NOUGAT är AMANDA med motiveringen

Jag har länge varit fascinerad av sminkets funktioner att framhäva ansiktsdrag och även ens personlighet. Jag har fått komplimanger och frågor om jag är make-up artist, samt förfrågningar av vänner och bekanta om jag kan sminka dem. Det som är det negativa är att jag som student sällan har råd att köpa bra smink. Min rouge som jag använder just nu har jag fått från en tidning till exempel… Denna hade helt enkelt varit perfekt för mig, då jag gärna vill utöka min kunskap om smink (och samtidigt se fantastisk ut) och eventuellt arbeta med det i framtiden. Oavsett om jag inte vinner så är den en jättebra tävling!

GRATTIS EMELIE  AMANDA!

STOOOOORT TACK TILL ALLA DELTAGANDE! Skulle ni vilja ha fler tävlingar där man kan vinna HIGHLIGHT/SHADING-paletten?

Shadingpalett1

 Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *