17 maj. 2014 - 11:30

Våga använda färg i sommar

Våga använda mer färg i din makeup till sommaren!
Här får du inspiration på en supersnygg sminkning med vågade färger och eyeliner av makeupartist Julia Löndahl, utbildad här hos oss på Makeupstudion Education.

Produkter och beskrivning:
Börja med en bra grund, exempelvis Cover Makeup Trio och fixera med löspuder, för att lättare kunna applicera skuggor utan att det blir fläckigt och bättre hållbarhet så att skuggorna inte lägger sig i vecken.
Sedan fortsätter du med en fransmarkering, använd gärna svart Cake Eyeliner och en snedskuren pensel till detta.
Fyll i brynen med rätt nyans för dig och en snedskuren pensel. Julia har använt matta skuggorna Kakao och Antracit.
Markera lätt ut undre delen av globskuggan med en snedskuren pensel och matta skuggan Lavendel sudda sedan uppåt. Gör även en markering under ögat.
Matta skuggan Viol som globskugga för att få en mjuk övergång från den mörkare nyansen som var lavendel. Även lite under ögat.
På hela locket matt skugga Lime, lite av matta skuggan Citron på inre del av locket ovanför Lime. För vingen mellan globskuggan och svarta eyelinervingen använd då den snedskurna penseln.
En markering under ögat med matt skugga Kaffe och med hjälp av den snedskurna penseln. Highlight under brynet samt inre ögonvrån med vår fina ”matta” skimmerskugga Quartz.
En svepande eyeliner med vinge med svart Cake Eyeliner. Du kan använda en eyelinerpenseln eller en snedskuren pensel till detta. Svart kajalpenna på övre och undre vattenlinje för bästa hållbarhet.
Avsluta med massa svart HDmascara.

Besök Julias hemsida genom att klicka här.

julia colorful makeup (kopia)

 Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *