8 maj. 2014 - 19:57

Två makeupartister i New York

Det finns så mycket att göra, så mycket att se och så lite tid…vi är förälskade i New York. Hur klyschigt det än låter :)
Smink, det har varit vår mission att upptäcka för oss nya märken och vi har nog mycket kvar att hitta men här listar vi några butiker och märken som verkar super. Tyvärr har vi inte fått tillåtelse att fota men ni kan ju alltid googla ;)
Alcone på 49th st 8th ave – Som makeupartist kan det vara riktigt roligt att besöka denna lilla affär med stora möjligheter, du kan hitta massa roligt smink för professionellt bruk och även specialeffekts smink. Definitivt värt ett besök, rimliga priser.
Bloomingdale’s på 59th st 3rd ave – Har ni hört talas om makeupartisten Alex Box? Om inte så föreslår vi att ni googlar henne, hur grym som helst! Hon ligger bakom märket Illamasqua som är grymt!  Läckra starka färger med riktigt bra pigment. Absolut ett måste att kolla upp om du befinner dig i USA eller New York.
På Bloomingdales hittar du naturligtvis även alla andra vanliga kända makeupmärken av finare kvalité. Som NK i Sverige – fast bättre priser.
Sephora- finns lite överallt så du kan nog inte missa det. Det är väldigt roligt att vi nu har denna butik även i Sverige. Så är du inte i New York, kolla upp Sephora i Stockholm! 
 
MAC har vi ju även i Sverige men denna butik på Times’ Square var riktigt cool!
 image
 
Vuxen godis på Victoria’s Secret! Underkläder i alla färger och modeller. Här har det shoppats trosor, 5 för 26 dollar…sjukt billigt! Dessutom följe snygga halsbandet med änglavingar med i köpet :)
image
 
Toys R us på Times’ square! Nöjespark eller leksaksbutik?! Finna ett pariserhjul i denna gigantiska butik. Här står Anya med ja…ni ser :)
image
 
Brodway musikalernas musikal! Vi hade fantastiskt tur och fick tag i biljetter till 50% till The Phantom of the Opera!!! Heeeeelt fantastisk upplevelse!  Du hittar sista minuten biljetter till kvällens föreställningar mitt på Times’ square, men det gäller att ha lite tur och hitta just den man vill se på rea. Vi fick napp andra dagen. Men helt ärligt, tror inte att någon föreställning på Broadway kan vara dåligt.
 
image
 

 One Response to Två makeupartister i New York

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *