31 oktober. 2013 - 10:32

Chefen gör bloggen PERSONLIG med BREAKING NEWS & feature Pictorial

”PERSONLIG!!! Bloggen måste bli mer PERSONLIG!!” utbrast Chefen, uppspelt som alltid när hon får en ny idé.
”Som du, säger hon och vänder sig till CFM, du har ju döpt ditt barn efter din hund – Det är ju sjukt kul – sånt måste ju omtalas!!! Vem mer i hela världen döper sitt barn efter sin hund?! Speciellt när hunden såg ut som en bisarr gremlin och ditt barn kanske är världens vackraste….!
”Vadå bisarr gremlin?! Han var ju min första bebis…OERHÖRT vacker” sa CFM ytterst beskyddande och lite halvt sårat.
”Mja, sa Chefen, bebis och bebis, det är ju trots allt en hund vi pratar om….men visst alla har vi ju olika smak. Väääldigt olika smak…”
DSC00845 (1)

Chefen vänder sig till Latinaboss..
”Jaha! Och du då?! Säger hon uppfordrande, vad vill du dela med dig av?! Latinaboss som är fullt upptagen med att äta sig igenom CFMs superbrownie med hallon och vit choklad, rynkar pannan och funderar. ”Jag besteg Machu Pichu!” utbrister hon triumferande efter en lång paus. Och ser ut att förvänta sig en pokal av Chefen för god insats.
”Du MÅSTE skämta! Säger Chefen surt. Är det allt du har att komma med i personlig väg! Det är ju rent bedrövligt!! Du får i hemläxa att komma på nåt!”

”Och du, vänder hon sig till Koordinatorn och säger, du är ju förlovad med en fantastisk man – det måste ju nämnas!!!! Att Chefen tycker att Koordinatorns man är fantastisk är inte så vidare värst märkligt. Han har nämligen insett vikten av att ligga bra till hos Chefen så när han skickar rosor till sin fästmö brukar han skicka med en extra till Chefen. Så att Chefen inte ska känna sig utanför och ouppskattad. Sånt gör Chefen OERHÖRT nöjd. För Chefen är såååå lättköpt.

Men nu dejtar ju faktiskt Chefen. Åtminstone enligt sin egen, dock heeelt obekräftade, utsago. Det ska vara en lång, mörk, ytterst stilig man i lämplig ålder. Det är förvisso ingen som har sett honom eller egentligen hört så mycket om honom så vi misstänker starkt att det hela mest är en Mållgan, dvs en sån där osynlig låtsaskompis som Alfons Åberg har. Detta trots att hon har visat upp en bild som hon hävdar är nämnde man. Men som CFM flinade och sa, ”Den där bilden kan du ju lika gärna ha klippt ut från nätet….” Chefen sitter nu i hörnet och surar över bristen på tilltro och har meddelat att hon ämnar ta med honom för uppvisning när delar av personalen ska hänga och gå på Rock of Ages imorgon fredag. Vi väntar med spänning på om vi också kommer att kunna se honom eller inte… :) Dock anser nu Chefen att hon har delat med sig av personlig information och därmed på bästa sätt bidragit till bloggens väl och ve. Som det föredöme hon är för sin personal – uttryckte hon med sedvanlig ödmjukhet, samtidigt som hon bistert blängde uppfordrande mot Webbis. Men Webbis har nu börjat vänja sig vid Chefens uppenbart strategiska blängande och lyckades därför fullständigt ignorera henne. Ett tag. Sen klarade hon det inte längre utan sa: ”Jag bidrar ju med dagens pictorial, du får vackert nöja dig med det idag. Och den som väntar på något gott…”
”Väntar ALLTID för länge!!!!” avbröt Chefen surt.

Makeupartist: Kereshmeh Klangefeldt

pictorial red fixadsaffrankrougeKöp här eller klicka på skuggorna!Brynen: Matt skugga nougat.
Ögonskuggor: Matt skugga Knäck som globskugga. Matt skugga Vinteräpple på lockets ytterkant även under ögat som en suddad droppskugga. Matt skugga saffran på lockets inre kant och lite under ögat som en suddat droppskugga. Matt skugga Kaffe som fransmarkering, fransskugga och droppskugga. Eyeliner med svart Cake Eyeliner och svart kajal i ögat. Avslutningsvis lösfransar och svart HDmascara.2 Responses to Chefen gör bloggen PERSONLIG med BREAKING NEWS & feature Pictorial

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *