11 november. 2013 - 16:37

Chefens kärleksförhållande och salladen som kommer emellan…

Idag travade Chefen in med bitter uppsyn och svängande kinder och sa:
”Jag förstår INGENTING! Jag åt nyttigt HEELA dagen igår och jag har inte gått ner ett gram!!”

Chefen har – hur ska vi säga? – ett kärleksförhållande till mat. Eller ja, framförallt till allting som innehåller socker. Och fett. Och gärna vitt mjöl. Allt sånt ÄÄÄÄLSKAR Chefen. Det gör naturligtvis att dom där rutorna, som Chefen själv med bestämdhet hävdar att finns på magen, inte alltid framstår sådär alldeles ja…. tydligt. Åtminstonen inte för oss andra. Följaktligen måste det således bromsas upp lite på intaget ibland.
”Jaså, sa Koordinatorn, själv hade jag gått ner 0,4 trots att jag åt både Tacomiddag och äppelpaj.”
”Jaha, sa Chefen. Kul. Verkligen. Jag gläds OERHÖRT mycket för din skull.”
Men vänta nu, sa Webbis, var det inte du som åt TVÅ Dubbeljapp på eftermiddagen igår?”
”Möjligt, sa Chefen, men jag åt ju SALLAD till lunch!! Idag är det jag som köper ny våg – det är garanterat nåt fel på den jag har.”

Möjligen är Chefen lite extra kinkig just nu eftersom hon håller på och spelar in en massa tutorials och plötsligt insåg att hennes kindben inte syntes av sig själv längre.

jappKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *