27 juli. 2016 - 12:12

TIDIGARE ELEV: LAILA SOLGI

Tidigare eleven Laila Solgi var under våren på en fotografering tillsammans med fotografen Cecilia Thornberg och modellen Andreas Thornberg. Vi på skolan gillar verkligen hennes lösning med havssalt. Som vår rektor Birgitta brukar säga: ”Lös problemet”! Grymt Laila!

 

Jag skulle skapa en lite mildare fantasymakeup, temat var: Vinter & kall.
Jag använde en ljus och kall bas av våra fasta makeupcremer. Sen använde jag gråsilvriga skuggor för modellering på ansikte & kropp. Vit creative color för fransarna. Jag ville ha något som liknade frost och tog med lite havssalt hemifrån som jag använde på läpparna, brynen, halsen, händerna och lite överallt.

 

MAKEUP AND HAIR / LAILA SOLGI // PHOTO / CECILIA THORNBERG // MODEL / ANDREAS THORNBERG

LailaSolgiKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *