23 oktober. 2013 - 11:35

Teambuilding och Halloweenkanin – Anya Eklundh

”FRISKVÅRD OCH TEAMBUILDING!!!” Stormade Chefen in och ropade. Koordinatorn som satt i telefon med en kund hytte med näven åt henne att dämpa sig. Sånt tycker Chefen är jobbigt så hon började studsa upp och ner samtidigt som hon tvingade sig själv att bita sig i tungan. Chefsmakeupartisten som höll på att göra öron med hjälp av spets, piprensare och vit färg till sin Halloweenkanin förbarmade sig över Chefen och frågade:
”Vad hade du tänkt dig?” ”Jo, sa Chefen, som ni vet så deltog ju FÄRG med ett eget lag i Åre Extreme Challenge förra året, ett lag som för övrigt kom in på en hedrande 10e plats. Nu var ju det förvisso lite inhyrd mankraft med i laget, ja förutom er egen yours truly då men jag tänkte att vi kunde köra ett FÄRGlag med folk från kontoret. Det skulle ju sätta lite fart på er och det är OERHÖRT viktigt med motion!” sa Chefen och flinade som en självgod padda, eftersom hon anser att hon själv är OERHÖRT vältränad.
”Du, sa hon till Chefsmakeupartisten – sa inte du att du gillar att cykla!? Det är 32km mountainbike på cykelsträckan i Åre. Det kan du väl peppa upp dig för? Lite uppför och nerför – hur svårt kan det vara?! Och du, sa hon och vände sig till Webredaktörn – du kan väl pinna uppför och nedför Åreskutan? Det är bara 15km sammanlagt. Man får till och med ha stavar!! Koordinatorn sätter vi på paddelsträckan, 18 km, hon hade ju talang när hon var med mig och testade förra sommaren!”
”Vilken sträcka hade du själv tänkt köra? Frågade Chefsmakeupartisten försiktigt.
”Jag? Äsch, jag behövs som lagledare, det sammanlänkande kitet liksom” sa Chefen. ”Det är ju nästan den viktigaste rollen. Som jag ser det!”
Chefsmakeupartisten har under tiden diskussionen böljat fram och tillbaka stått och jobbat fram en Halloweenkanin med vax och latex. ”Hörrni, säger hon och flinar som en galen mördarkanin, tänk om vi alla skulle jobba så här iförda latexmasker som vi bygger själva. Skulle inte det kleta ihop oss som team?!? Chefen såg alldeles matt ut och hördes muttra: ”Men friskvården då?”

Vi kan säga som såhär… Det är INTE någon anmälning gjord till ÅEC14 än och Chefen känner sig mäkta besviken över det här och har inte riktigt gett upp tanken än. Vi skulle behöva ett annat mål att kontra med så att vi slipper Åre som i ärlighetens namn låter oerhört jobbigt. Har ni några förslag till oss?
Spana in hur Chefsmakeupartistens Halloweenkanin blev.

halloween rabbit

Halloweenkit

 

Halloweensmink till
Specialpris!3 Responses to Teambuilding och Halloweenkanin – Anya Eklundh

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *