25 april. 2017 - 16:35

TÄVLINGSVINNARE – CATARINA

I vår har man i en tävling på .FÄRGs Facebooksida kunnat visa uppskattning för sin mamma genom att nominera henne till att bli modell för .FÄRG! Nu vill vi stolt presentera första vinnaren – Catarina, som blev nominerad av sin dotter Marika med motiveringen: ”Catarina har alltid har tagit hand om alla runtomkring sig och förtjänar att få bli lite omhändertagen själv och att få känna sig så vacker som hon verkligen är.”

Hos .FÄRG är alla välkomna, VD och grundare Birgitta säger: ”Jag vill att alla åldrar ska få uppleva .FÄRGs produkter, vår kunskap och att man ska få känna sig fin oavsett ålder! Ibland behövs det bara lite ny kunskap och hjälp på vägen för att nå dit och det kan vi bistå med!”

SÅ FÅR DU LOOKEN 

1. Använd en concealer för att ljusa upp områden under ögonen och täcka ojämnhet i färgen, till exempel runt näsvingarna.
Rasmus har använt Cover Foundation i färgen Caramel som concealer på Catarina.

2. Svep ett mineralpuder över hela ansiktet för att fixera concealern och ge en jämn finish.
Rasmus har använt Mineralpuder i färgen Nordic Winter Fair.

3. Med färgerna i Everyday Palette har Rasmus lagt rouge, fyllt i ögonbrynen och med hjälp av en snedskuren pensel även adderat lite svart närmast fransraden för mer intensitet i blicken.

4. Looken avslutas med en mascara och läppennan Kiss Proof i färgen Stockholm.

Här nedan kan du se vilka produkter Rasmus ”Kaleidocolours” Pettersson har använt på Catarina. Klicka hem dem nu på www.fargcollection.com!

mature-makeup

 

Products UsedKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *