30 oktober. 2013 - 09:51

Syftet… är sjukt viktigt – feature med Chefen av Kereshmeh Klangefeldt (Webbis)

”VAD ÄR SYFTET?!” Dundrade Chefen plötsligt.
Det här är onekligen Chefens favoritfråga – oavsett vad saken gäller. Allting handlar om att ta reda på syftet så att man vet varför man lägger tid på att göra olika saker. Annars kan man ju lika gärna strunta i det. Är Chefens filosofi. Eftersom det för tillfället var ovanligt lugnt och stilla på kontoret hoppade både Webbis och Koordinatorn högt i rena förskräckelsen över den plötsliga ljudattacken.
”Ja, vad tänkte du på? Frågade Koordinatorn, för ovanlighetens skulle, HELT clueless vad Chefen härjade om den här gången. Även Webbis såg mycket frågande ut.
”Läppstiften!! Vi ska ju på sikt jobba fram läppstift till FÄRG Collection och då måste vi ju veta syftet. Man kan ju inte bara börja koka ihop läppstift till höger och vänster!! Det måste ju finnas nån sorts plan! Så vad tycker vi egentligen? Jag vill att dom ska vara krämiga!!
Läppstift
”Hållbara för mat och dryck!” Ropade Koordinatorn som var fullt upptagen med att mula in en rejäl bit av sin hembakade Choklad- och banankaka i munnen och uppenbarligen relaterade direkt till pågående situation. ”Och inte för lika läppglans, såna har vi ju redan!” fortsatte hon.
”Matta alltså” konstaterade Chefen intelligent. ”Jag håller med!! Inget %&# glitter i! Eller?!” fortsatte hon plötsligt och spände ögonen i Webbis som hittills inte hade sagt nåt.
”Det viktigaste är att det är bra pigment” sa Webbis som ÄLSKAR rött läppstift.
”Och absolut INGET glitter i” lade hon till efter att Chefen hade harklat sig OERHÖRT menande och blängt på henne med höjda ögonbryn.
Så nu ska det följaktligen blandas läppstiftsformula. Har ni några åsikter om hur ett bra läppstift ska vara?
Eftersom vi då är OERHÖRT inne på det här med läppstift just nu så gick Chefen med på att vara sminkmodell för just läppstift. Enligt utsago kan hon bara ha ljusa läppstift:
”Jag ser ut som en dragqueen annars. Bredden på mitt käkparti kan ju göra Brad Bitt avundsjuk och läppstift ihop med det är direkt förödande!!!”
Webbis är av helt motsatt åsikt – eftersom Webbis ÄLSKAR rött läppstift – och tvingade Chefen till ett test så nu tänkte vi att ni skulle få avgöra vem som har rätt. Mörkt eller ljust läppstift på Chefen?

läppstiftstävlinglipglossköp härglossköp här25 Responses to Syftet… är sjukt viktigt – feature med Chefen av Kereshmeh Klangefeldt (Webbis)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *