22 november. 2013 - 14:01

SnyggPontus tar sig ton…

SnyggPontus satt i stolen (numera vänd mot Chefen så att Chefen skulle få bättre utsikt) och lyssnade på sin gangstarap. Helt plötsligt tog han av sig hörlurarna och sa: ”Alltså nu får ni ju skärpa er!! Nu har jag fixat den där %&€# duschen där nere – som ni har tjatat om i flera månader. Här har man vaknat med ångest och svettig mitt i natten innan den blev klar och hur många gånger har ni tränat på jobbet och duschat här sen den blev klar va? VA?!”
”Ja, eeeeh, alltså… ”sa Chefen och såg mer än halvt skyldig ut.
”Du lovade ju att ni skulle köra backträning VARJE lunch och därför var det så oerhört bråttom med duschen” fortsatte SnyggPontus. ”Jag tog tid från VIKTIGA byggprojekt för att se till att ni fick det ni sa att ni behövde!”
”Jamen det var innan Chefen kom på att hon inte skulle köra soloklassen i Åre Extreme nästa år” la sig Koordinatorn i samtalet. ”Det finns inte en chans att hon kommer köra den där backträningen frivilligt nu” fortsatte hon.
”Äh men vänta lite nu, sa Chefen och vände sig till Koordinatorn, du sa ju också att du skulle köra backträning. Hur tycker du att det har gått med det?!” ”
Tja, har jag inte dig som föregår med gott exempel ser jag ingen anledning att springa uppför och nerför en backe som en vettvilling. Speciellt som jag antingen cyklar eller springer till jobbet. Varje dag! Och jag HAR använt duschen, fortsatte hon och vände sig till SnyggPontus igen, och den funkade i ärlighetens namn SÅDÄR – det var ingen vidare avrinning, måste jag säga.”
”AHA!! Utbrast Chefen, plötsligt tydligt uppspelt, anandes morgonluft, då är den ju inte alls färdig egentligen!! Så vad mopsar du dig om, unge man?! När duschen är färdig. På RIKTIGT. Ska jag idka backträning. Definitivt.”
Vi som känner Chefen vet att den där backträningen aldrig kommer att bli av men det är ändå gulligt nånstans att hon ändå på riktigt tror att hon kommer att göra det.Taggar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *