18 oktober. 2013 - 11:36

Snaskförbud och MYCKET färg på ögon och läppar – mua Anya Eklundh

Karaktär avseende allt som går att äta är inte Chefens starkaste sida. Dörren till kontoret slogs upp med ett brak och Chefen kom indundrande med bestämd uppsyn.
”Du där, ropade Chefen till Webredaktörn, borde inte du ta ansvar för att det på det här kontoret slutas äta så mycket snask?! Tänderna kommer ju att börja ruttna bort!!”
Webredaktörn som hade sett fram emot en lugn dag utan att ha Chefen hängandes i hasorna suckade tungt och sa:
”Varför är det plötsligt MITT ansvar? Borde det inte istället vara DU som föregår med gott exempel”
”Omöjligt, sa Chefen, det vet vi ju alla hur det brukar gå… Helt plötsligt har man råkat äta 3,5 kg Toblerone, bara sådär… Snacka om snedsegling! Dessutom är det ju trots allt du som är tandhygienist nånstans i botten…”
”Och du!! Här vände sig Chefen till Latinaboss som bokstavligt talat blev påkommen, halvliggandes i SnyggPontus stol, med handen nedstoppad i Riesenpåsen och munnen full med chokladkola. Du bidrar INTE till en bättre karaktär här på kontoret med ditt snaskande! Nej, från och med nu är det TOTALT snaskförbud på kontoret!”
”Fast, sa Latinaboss, det var ju avslutning för makeupartisteleverna igår och då har vi ju ALLTID godis och nu blev det över. Nån måste ju förbarma sig över det…
”Just det!! sa Chefen och lyste upp. Utmärkt, ge hit godispåsen!! Vi börjar med snaskförbudet imorn. Eller på måndag! Möjligen.”
Snaskförbud eller inte… dagens look är i alla fall gjord av en fokuserad Chefsmakeupartist som vill uppmana oss att våga använda mycket färg (såklart… ;) )på både ögon och läppar.

anyas roda lappar4-palettkakao6 Responses to Snaskförbud och MYCKET färg på ögon och läppar – mua Anya Eklundh

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *