11 maj. 2014 - 20:01

Shopping i New York, Frihetsgudinnan och tips till makeupartister som drömmer om New York

Efter att ha vandrat runt i denna underbara stad kan vi tipsa om att åka till Penn Station för shopping om ni har tidsbrist. Där finns allt samlat, alla vanliga butiker och varuhus finner du här :) Vill du butiksshoppa så kan du åka till SoHo, åk då till Canal street sedan kan du börja promenera därifrån, finns massa butiker och olika trevliga restauranger i det området.
Vill du shoppa på en av USA:s bästa Outlet ska du åka till Woodbury Common, det finns bussar för 35$ som åker dit tur och retur och du har 200 butiker att välja på. Planera en heldag med tidig start ;)

Om du är en makeupartist eller en blivande makeupartist och drömmer om att göra jobb i New York så är det absolut inte omöjligt att lyckas. Det finns mängder med fotografer och modeller som kämpar för att lyckas som gärna vill samarbeta med makeupartister och göra portfoliojobb. Skapa kontakt genom sociala medier, hitta kontaktuppgifter på deras hemsidor eller kontakta någon agentur och erbjud dina tjänster, det är stor chans att du lyckas hitta personer som vill samarbeta.
Vi har haft nöjet att träffa en japansk makeupartist vid namn Kodo Nishimura som har lyckats som makeupartist i New York. Han började som student på Parsons konstlinje  men drömde om att bli professionell makeupartist. Han lyckades just genom att skapa kontakter och bygga upp en portfolio och har bland andra samarbetat och sminkat för Miss Universum. Idag är han frilansande makeupartist i New York. Kolla in hans hemsida här.

Här är hon, visst är hon fin :)
För att se Frihetsgudinnan kan du ta en gratis Färja tur och retur från South Ferry, som är ändhållplatsen på röda linjen söderut.

imageKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *