31 oktober. 2016 - 12:04

SÅ ANSÖKER DU TILL VÅRA UTBILDNINGAR

Sugen på att söka till Makeupstudion .FÄRG College Of Makeup & Hair?

Till våra två stora yrkesutbildningar Hair & Makeupartist och Fashion & Beauty Makeupartist vill vi att du ansöker via en antagningsintervju. Den kan du göra på skolan eller via telefon om du bor utomlands eller långt borta. Det är bra att ha kollat upp din möjlighet att finansiera utbildningsavgiften, speciellt om du vill ta ett lån för att delbetala din utbildning och att du har gjort detta innan du bokar din antagningsintervju. Du får nämligen veta redan under intervjun om du är godkänd eller inte och då är det bra att veta om du har finansieringen klar eller inte. Till Makeupstylist, Fransförlängning och Spraytan mailar du bara in din anmälan via kontakt@makeupstudion.com med dina fullständiga person- och adressuppgifter samt mobilnummer och email.

Processed with VSCO with hb1 preset

KLICKA FÖR ATT LÄSA FULLSTÄNDIG INFO PÅ SKOLANS HEMSIDA.

1. ANTAGNINGSINTERVJU
För att söka till våra stora utbildningar Hair & Makeupartist samt Fashion & Beauty Makeupartist så bokar du tid för en antagningsintervju via 08-6407901 – oavsett vilken stad du vill studera i.

2. BETALA ANMÄLNINGSAVGIFT
När du har blivit antagen så preliminärbokar vi en plats till dig i en vecka. För att bekräfta att du vill ha platsen betalar du in 10% av kursavgiften som en anmälningsavgift. När detta är gjort är du formellt anmäld.

3. BETALA KURSAVGIFT
Din kursavgift, minus anmälningsavgiften, skall sedan vara betald 30 dagar innan kursstart. När detta är gjort får du en kallelse till kursstarten via mail. Då är det dags att börja ladda!

4. KURSSTART
När det är dags för din kursstart är det bra om du är på plats i god tid med inneskor, något att skriva med och på samt något att äta/dricka i pausen. Det är mycket att ta in redan första dagen!

 

HumanFinans EC
DELBETALA DIN KURS
Inte hunnit spara till kursavgiften?

Ansök på www.humanfinans.se för att ta ett lån på kurs-avgiften och därmed kunna delbetala utbildningen. De erbjuder fördelaktiga lånevillkor.

Vem får ansöka?
Humanfinans är enligt lag skyldiga att göra en noggrann och omsorgsfull kreditbedömning. I samband med ansökan tar de därför en kreditupplysning på den/de sökande baserad på dina uppgifter. Human Finans har följande grundkrav för ansökan:

– fyllt 18 år,

– deklarerad inkomst,

– inga betalningsanmärkningar

– mantalsskriven i Sverige i minst ett år

– svenskt personnummer.

Exempel på månadskostnad
Om du t. ex. lägger upp ditt lån om 79.500 kr för Hair & makeupartis-tutbildningen på 3 år blir din månadskostnad 2.555 kr*.

Är du istället intresserad av Fashion & Beauty makeupartist-utbildningen blir din månadskostnad, för ett lån på 45.000 kr upplagt över 3 år, endast 1459 kr*.

*Detta är exempel och kan förändras beroende på hur www.humanfinans.se förändrar sin ränta.

Vi rekommenderar även:
SEBs Enkla lånet
Med privatlån Enkla lånet kan du låna från 20 000 kronor upp till 350 000 kronor beroende på hur din ekonomi ser ut. Är ni två som lånar tillsammans (förälder, make, maka eller sambo) ökar möjligheten att låna ett större belopp än om du står som ensam låntagare. Lånar du till exempel 79.500kr och betalar tillbaka över 4 år blir din månadskostnad från 1.842kr*. Lånar du istället 45.000kr och betalar tillbaka över 4 år blir din månadskostnad från 1.036kr* i månaden. Ansök och se just din månadskostnad här.
*Räntan bestäms av hur din övriga ekonomi ser ut.

Förälder, sambo eller vän som medlånare
Om du inte själv uppfyller dessa krav kan det gå bra om du har en sambo, vän eller kanske förälder som kan tänka sig att stå som medlånare.

KLICKA FÖR ATT LÄSA FULLSTÄNDIG INFO PÅ SKOLANS HEMSIDA.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *