22 oktober. 2013 - 11:07

Praktikant på rymmen och stativ sökes! – Makeupartist Mariella Angnér

Chefen lunkade in på kontoret idag. Hela uppsynen var moloken. Chefen är lite sån. Av eller på. Liksom. Och nu var det ju uppenbart väldigt av. Hunden kom invandrande bakom och såg inte lyckligare ut hon. Det kanske i och för sig mest var för att Hunden kopierar allt som Chefen gör. För Hunden DYRKAR Chefen.
”Vad är det med dig?” Frågade Koordinatorn som alldeles uppenbart har en närmast övernaturlig fingertoppskänsla för Chefens humör.
”Äääääh, jag saknar Praktikanten! Det är liksom ingen som härjar med mig och det blir ju tomt när ens barn försvinner – kärleken mellan en mor och ett barn är speciell…” muttrade Chefen som nu har varit fejkad adoptivmamma till Praktikanten i snart tre hela veckor.
”Vad skulle hon iväg till Bosnien och hänga med getterna för?” Till saken hör att Chefen själv aldrig har varit i Bosnien utan hon går enbart på den bosniskättade Praktikantens vittnesmål om att det finns mycket getter där.
”Det är ju mycket svårare att producera tutorials när det är Webredaktörn som filmar. Hon är ju så nervös hela tiden att kameran skakar.”
”Jaha, sa Koordinatorn, ett stativ kanske?” ”Ja, alltså jag har ett men jag är ganska säker på att Hunden måste ha gömt det nånstans för jag hittar det inte…” sa Chefen och flackade mer än lovligt med blicken.
”Mmmm, förmodligen…men då får du leta reda på det, för du kan glömma att du får köpa ett nytt om det ändå ska finnas ett!” sa Koordinatorn och spände ögonen i Chefen.

Det där stativet kommer Chefen ALDRIG hitta om vi känner Chefen rätt… Med andra ord skulle vi behöva ett stativ – så att vi kan utlova skakfria tutorials i fortsättningen. Är det nån som har ett över till en Sonykamera och vill bli av med det kan ni ju svänga förbi Karlavägen 53. Finfin goodiebag med smink utlovas som tack!!

Följaktligen blir det ingen tutorial idag men kolla in den här grymma Halloweenlooken som vår tidigare elev Mariella Angnér har bidragit med!! Hur snygg som helst… :)

mariella skull

bluesvart

 

 

FÄRGs produkter:

Ansikte: Creative color  vit, löspuder Vanilla
Ögon: Matt skugga Kaffe, Viol, Lavendel. skimmerskugga Blue Velvet, Cake Eyeliner.
Läppar: En blandning med Creative color svart, skimmerskugga Blue Velvet och Creme Foundation Base

Makeupartist: Mariella Angnér, följ henne på Instagram @wishes
Fotograf: Jenny Hellström, www.jenhell.com

 

 2 Responses to Praktikant på rymmen och stativ sökes! – Makeupartist Mariella Angnér

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *