17 december. 2015 - 16:25

PRAKTIK MED OVÄNTAT SLUT

Vår Göteborgselev Julia mailade oss och berättade om en rolig praktik med ett oväntat slut. Här är hennes berättelse.

 

Jag (Julia Zidar) och 3 andra tjejer, Cicilia Knoph, Lisa Segelryd och Johanna Karenryd fick gå ut i praktik och sminka till musikvideon ”mode av Miss Relli”.De ville ha mycket färgglada färger i sminket som matchade till varderas plagg som gick i gult, rosa, blått, lila och andra roliga färger.

 

Första gången vi spelade in skedde det i en tvättstuga i Göteborg. Där vi fick vara med under inspelningen, förbättra på smink och rätta till hår när det behövdes och fanns tid.

Andra inspelningen spelades in i en lokal i Frilagret i Göteborg.

Vi sminkade och fixade tjejerna och killarna som skulle vara med och följde med dem in i salen för att vara beredda att bättra på vid behov under pauserna. Allt gick jätte bra och vi blev färdiga tidigare än väntat med inspelningen!

Ca 30 minuter innan vi började packa ihop våra verktyg och all dans inspelning var färdig börjar några utav dansarna och sångerskan, Miss Relli (Aurelia), diskutera. ”Det hade varit roligt om vi kunde ha med våra duktiga makeupartister som varit med oss under hela inspelningen”. Tjejerna börja bolla ihop massa idéer och kom tillslut fram till ihop med kameramannen att vi 4 skulle vara med i musikvideon!

Vi gjorde 1-2 scener där min klasskompis Johanna börjar med ryggen mot kameran och går fram till mig, Lisa och Cecilia som står med en tjej från dansgruppen och vi börjar pensla, fixa till kläder och hår på henne. Samma sak gör vi med en till tjej. Scenen avslutades med att vi fick gå en och en mot kameran och ut ur bild.

 

julia praktikKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *