9 april. 2014 - 11:33

Pictorial – Hur du gör en eyeliner med vinge på ett enkelt sätt

Här ser vi en pictorial på hur du gör en eyeliner med vinge på ett enkelt sätt. Följ den stegvisa beskrivningen, sen gäller det bara att öva några gånger och se till att det blir likadant på båda ögonen:)

.FÄRGs produkter och stegvis beskrivning:
1. En grund med Cover Makeup Trio som sedan har fixerats med löspuder Vanilla. Brynen är ifyllda med hjälp av en snedskuren pensel och matt skugga Peppar. Globskugga med matt skugga Nougat. Highlight under brynet samt inre ögonvrån med matt skugga Vanilj.
Fransmarkering med hjälp av den snedskurna penseln och matt skugga Kaffe. Med samma pensel och skugga gör du en markering längs övre fransrad.

2. Titta rakt fram och markera ut var vingen ska sitta med hjälp av den snedskurna penseln och matta svarta skuggan Kaffe. Gör detta på båda ögonen när du tittar rakt för få till en symmetri mellan ögonen. Markeringen ska utgå från yttre ögonvrån.

3. Från spetsen av vinglinjen drar du ytterligare en linje in mot ögat och möter fransraden. Gör detta på båda ögonen och titta rakt fram för avgöra om du är nöjd med placeringen av vingen. Om inte så använd en torr tops och justera. Det är väldigt enkelt att sudda ut då du har en bra grund och markeringen är gjord med en torr skugga.

4. Nu kan du fylla i din markering med svart Cake Eyeliner och du kan fortfarande använda din snedskurna pensel.

5. Lösfransar nr 105 fästa med franslim. Du kan fylla på med mer eyelinerfärg om det behövs för att dölja lösfransskarven. Avsluta med svart HDmascara.
Det kan räcka här, en snygg elegant ögonmakeup som alltid funkar. Du kan lätt förvandla denna sminkning till en festmakeup.

6.  Matt skugga Antracit på lockets yttre och inre del, jobba upp skuggan så att den går ihop med globskuggan. Samma skugga även under ögat.
En markering under ögat med matt skugga Kaffe. Silver Metallic på mitten av locket samt inre ögonvrån. Svart kajal på övre och undre vattenlinjen och sedan klart.

Makeupartist: Kereshmeh Klangefeldt, utbildad hos oss på Makeupstudion Education.

pic eyelinerOne Response to Pictorial – Hur du gör en eyeliner med vinge på ett enkelt sätt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *