6 november. 2013 - 12:06

Perfekt naturlig ögonmakeup med FÄRG!

För att få en naturlig look som framhäver och markerar ögonen! Här visar FÄRGs Chefsmakeupartist Anya Eklundh steg för steg vägen till en perfekt naturlig ögonmakeup :)

pic skugga1. viktigt att ha en bra grund för att ögonskuggan ska bli jämn och fin och dessutom hålla hela dagen utan att lägga sig i veck. Så börja med FÄRGs Cover Makeup Trio, en concealer som jämnar till färgen runt ögonen och täck även hela locket ända till brynen. Detta fungerar även som en primer.
2. Sedan måste du pudra runt ögonen där du har applicerat concealern för att fixera den. Pudrat med ett transparent löspuder Vanilla. Resultatet ska bli sammetslent. Viktigt att du ser till att concealern ligger jämnt innan du pudrar. Alltså att det inte har lagt sig i veck och linjer, för då kommer du bara att förstärka dessa linjer.
3. Fransmarkering, bästa tricket för att få fransarna att se tätare ut och ögat att se piggare ut. Detta appliceras med snedskuren pensel och Cake Eyeliner. Kan även göras med fuktad eller torr matt skugga Kaffe.
Brynen är ifyllda med matt skugga Nougat och snedskuren pensel. Det kommer en ögonbryns pictorial framöver :)
4. Endast mellan fransarna, snyggt va?
5. Higlight, matt skugga Grädde appliceras på ögats inre vrå samt högsta punkten under brynet.
6. Matt skugga Nougat eller Kakao, beroende på hur ljus eller mörk du är, för att markera globenlinjen.
7. Samma färg under ögat, bredare i ytterkant och tunnare in mot ögats inre vrå. se till att binda ihop globskuggan med denna skugga i ögats yttre kant.
8. Avsluta med Svart Hdmascara och klart!
Denna grundmakeup fungerar även som en perfekt grund för mer ögonmakeup som exempelvis sotning.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *