Om FÄRG Collection

FÄRG – vårt grymt bra makeupmärke… :)
Makeupstudion Education har under flertalet år varit en av de mest framgångsrika utbildarna av makeup- och hårstylister i Sverige. Sen några år tillbaka har grundaren Birgitta Lagerholm skapat och lanserat sitt eget sminkmärke: FÄRG. Multifunktionella, högpigmenterade och blandbara produkter för makeupartister. Nu har produktserien äntligen blivit tillgänglig även för privata kunder och vi har nyligen slagit upp dörrarna till vår flagship store på Karlavägen 53 i Stockholm. FÄRGs koncept bygger på gränslös kreativitet och möjligheter att skapa fritt med glädje och lekfullhet. Det tycker vi illustreras med vårt mönster som finns i en uppsjö av olika färgkombinationer. Inom en snar framtid kommer vi också att utöka sortimentet med mer än bara makeup.

”Jag blir så otroligt glad av färg, ljus och makeup! Därför var det helt självklart att jag skulle döpa mitt makeupmärke till just FÄRG. För det är ju det allt handlar om. Oavsett om du väljer bruna, neutrala toner eller klarröda och orange så är det färg. Det är just de tre sakerna färg, ljus och makeup som hjälper mig igenom tråkiga, gråa dagar. Min förhoppning är att den här bloggen ska göra dig glad! Både av makeuperna,  färgerna och sminkprodukterna. 

Sen älskar jag också möjligheterna som skapas av FÄRG.  Med vårt foundationsystem som inte bara består av de vanliga beige färgerna utan också av röd, vit, gul, svart, blå och grön kan du skapa precis vilken foundationton som helst. Du kan också reglera pigmenthalten i cremen genom att tillsätta den genomskinliga produkten ”Base”. Den kan du också använda för att blanda till cremeskuggor, cremerouger och cremehighlights. Våra färger kan du använda torra eller fuktade, som ögon- och brynskuggor, som rouge och som eyeliner. Du kan till och med blanda till egna läppglans och med våra tomma burkar i sortimentet kan du också spara det du blandar till. Det är bara din kreativitet som avgör vad du kan mixa fram.

/Birgitta Lagerholm*

*Birgitta Lagerholm, är makeupartisten som 1993 drömde om att ha en egen skola. 1996 förverkligade hon drömmen och startade Makeupstudion Education. Nu, 17 år senare med utbildningar och jobb i Hollywood bakom sig, är hon en av Sveriges mest erfarna och framgångsrika utbildare av makeupartister med skolor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Hon är även internationellt efterfrågad och har bland annat föreläst i New York på Parsons – kända från TV3s Project Runway. Birgitta har också gjort ett flertal makeuptutorials för Kanal 5 som sändes under våren 2013 i NRJs morgonshow. Hennes elever har gjort jobb för både London-, Köpenhamn- och Stockholm Fashion Week. De har jobbat för Ellegalan, SVT, TV3, TV4, Kanal 5, TV6, Damernas Värld, Elle, SOLO, Cosmopolitan och många, många fler.