31 december. 2013 - 14:06

Nyårssminkning med eyeliner och glitter – pictorial

Nyårssminkning med eyeliner som markerar ögonen och glitter för att det är nyårsafton :)

Makeupartist: Kereshmeh Klangefeldt

Desktop71. En grund med Cover Makeup Trio som sedan pudrats med löspuder Vanilla. Brynen är ifyllda med matta skuggan Peppar och en gnutta Kaffe. Fransmarkering med matt skugga Kaffe. Globskugga med matt skugga Knäck. Matt skugga Vitsippa som highlight under brynet och inre ögonvrån.
2. Titta rakt fram och markera eyeliner vingen med matt skugga Kaffe och en snedskuren pensel. För symetri gör du detta på båda ögonen när du tittar rakt fram.
3. Markera sedan övre eyeliner konturen och undre med matt skugga Kaffe. Det blir enklare att fylla i med eyeliner när du först har markerat med torr skugga. Dessutom mycket enklare att sudda om det blir fel :)
4. Fyll sedan i  med svart Cake Eyeliner.
5. Skimmerskugga Extra Pearl under brynet, på locket och inre ögonvrån.
6. Lösfransar nr 116 och svart HDmascara.
7. Svart kajal på övre och undre slemhinna. Markera under ögat med matt skugga Kaffe. Applicera franslim på toppen av dina undre fransar med hjälp av en bomullspinne. Använd samma bomullspinne för att fånga upp Silver glitter och fästa på franstopparna.
8 och 9. Använd en franskam eller ren mascaraborste för att kamma på franslim på brynen. Använd samma kam eller borste för att lägga på glittret. Då slipper du få glitter som hamnar överallt.One Response to Nyårssminkning med eyeliner och glitter – pictorial

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *