12 november. 2013 - 15:45

Ny medlem i Familjen

”Fokus! Utbrast Chefen. Vi måste ha mer FOKUS på arbetsplatsen – det är ju som en fritidsgård här!! Hädanefter har vi två timmars samtalsförbud varje morgon så man kan koncentrera sig. Är detta uppfattat?!”
Webredaktörn och Koordinatorn delade en blick med höjda ögonbryn emellan sig. Det är ju knappast dom som stimmar mest på kontoret och av 100% initierade konversationer står Chefen garanterat för 95%. Det är liksom så mycket som bubblar och vill ut, säger Chefen.

Och på tal om fokus och att sånt är så viktigt för att Chefen ska kunna jobba så är det lite lustigt att vi  nu kan presentera en ny medlem i Familjen: SnyggPontus – Chefens byggare som renoverade hela vår lokal här på Karlavägen 53. Han var så snygg, duktig på sitt jobb och snäll att Chefen blev helt stjärnögd och matt i knäna och sa: ”Jag vägrar släppa ut honom från mitt liv, jag behåller honom. För alltid!!!”
Nu har SnyggPontus kontorsplats här och kommer in allt som oftast och sköter sitt pappersarbete. Detta trots att han är dödligt allergisk mot hundar och kontoret innehåller just en sån – dvs Hunden. Följaktligen sitter han här och snörvlar, nyser och håller Chefen på gott humör. Chefen har till och med möblerat om kontoret för att få en bättre utsikt över SnyggPontus när han är inne. Är detta befrämjande för Chefens koncentration? Inte så värst, va…

Här är han, lite kameraskygg…

IMG_0878

 Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *