6 maj. 2014 - 03:06

New York, Splashlight Studios och plåtning med Parsons

Äventyret har börjat! Idag hade vi vår första plåtning med Parsons New School for Design! Vi höll till på legendariska Splashlight i SoHo!  Splashlight är kända för sitt samarbete med bl.a. Vera Wang, Nike, Rolex, Dior, MAC, Vanity Fair, Sephora och nu… Ja, nu även med superheta .FÄRG & Makeupstudion Education ;)

Idag träffade vi ett gäng fotografer och designers från Parsons med modeller som de hade bokat dagen till ära. Det har minst sagt varit full fart hela dagen och Anya har fått jobba extra hårt då hon även stylat hår på modellerna. Jag sminkade men kommer snart att utbilda mig till hårstylist på Makeupstudion Education med grymma Anya som min lärare. Framöver ska jag kunna göra mera nytta alltså :) Imorgon forsätter vi i samma Studio med ett nytt team, ska bli sjukt kul!  Vi är helt slut nu båda två, jet lagen är inget skämt, så nu måste vi gå och lägga oss tidigt. Det kommer nog vara lika mycket ös imorgon.

Här bor vi, mitt i smeten. På Times’ Square! När vi kliver ut ur hotellet möts vi av denna syn…ser ni skylten på den högsta byggnaden?!

image

Studion för dagens arbete :)

image

Vår arbetsstation, lyx med riktig makeuploge.

image

Väldigt kreativa fotografer ;)

image2 Responses to New York, Splashlight Studios och plåtning med Parsons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *