3 mars. 2015 - 10:10

MUSIKVIDEOINSPELNING FATTA MAN – DET BÖRJAR MED MIG

Förra helgen var Makeupstudion Educations elev Mathilda Hedin Ekwall med som assisterande makeupartist under FATTA MAN’s musikvideoinspelning till låten ”Det börjar med mig” som framförs av Adam Tensta, Erik Rapp, Parham & Zacke. En låt som berättar om hur samhällets normer och syn på mannen och manlighet har skapat en kultur där gråzonen om samtycke till sex är alleles för stor.

FATTA MAN är en integrerad del i den ideella föreningen FATTA som grundats utav den svenska hiphopgruppen Femtastic och Crossing Boarders för att kämpa MOT sexuellt våld och FÖR samtycke i praktik och lagstiftning. Med de berättelser om sexuella övergrepp som delades under #FATTA-kampanjen 2013 som grund skrevs låten FATTA utav CLEO från Femtastic samt Syster Sol featuring Kristin Amparo och Nasteho. Se låten och videon HÄR.

FATTA MAN drivs av män för att förändra bilden och synen på mannen och manligheten. De står för att män ska våga rannsaka sig själva och dela med sig av sina personliga erfarenheter  för att tillsammans kunna överge dagens samhällsklimat där sexualiserat våld tolereras som en del av manligheten. Läs mer om FATTA MAN HÄR.

.FÄRG Collection och Makeupstudion Education är stolta över att ha fått vara med under musikvideoinspelningen och väntar spänt på det färdiga resultatet!

BTS från inspelningsdagen FATTA MAN MUSIKVIDEO

 

 

 

Shahab Ahmadian, Robert Petersén, Svante Tidholm, projektledare för FATTA MAN

FATTA MAN PROSJEKTLEDAREKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *