5 november. 2013 - 10:24

Vad Chefen gör under sin semester & feature av Ellen Fungmark

”O000000kej, hur länge har du jobbat?” frågar Koordinatorn när hon kommer in vid 8tiden på morgonen och hittar Chefen vildsint hamrandes på tangentbordet och med håret ståendes åt alla håll. Koordinatorn känner Chefen så väl så att hon ser direkt på hennes kroppsspråk när hon går in i sin produktiva fas och det fullkomligt sprutar ut nya idéer, uppdaterat material, nya grafiska produkter och ja, precis vad som helst.
”Sen 5, jag har vart inne sen 5, mumlar Chefen helt upptagen med jobbet.
”Vad gör du den här gången då som OMÖJLIGT kunde vänta till normal arbetstid? frågar Koordinatorn trött eftersom hon vet att Chefen förmodligen har lagt ytterligare timmar på jobb innan hon ens åkte in till kontoret.
”Fixar produktionsplanen av det nya digitala materialet” mumlar Chefen. Fortfarande uppslukad av jobbet.
”Du vet att det är viktigt att VILA från jobbet ibland, va?” sa Koordinatorn.

När Koordinatorn kom till oss 2009 var hennes första prio att ordna så att Chefen fick en ordentlig sammanhängande semester för första gången på många år. Hon ordnade och donade så att allt löste sig och sommaren 2010 skulle Chefen vara ledig 4 veckor i sträck och var uppspelt som ett barn inför julafton. Vi kan ju säga att det gick sådäääär med ledigheten…
Hon kom tillbaka med en skriven, layoutad och färdigtryckt lärobok för makeupartistyrket. För Chefen hade kommit på att det ju var TOPPEN med semester!! För då hinner man ju göra sånt som aldrig hinns med på jobbet i vanliga fall för man får sitta IFRED!!!

Och som så var det nog ingen dålig idé med tanke på hur många ex som har sålts av den boken till nästan 100 gymnasieskolor över hela Sverige. Sen används den ju även på våra tre skolor så visst, vi har haft jättestor nytta av den. Men Koordinatorn blev ju så klart galen när hon hörde att Chefen hade använt semestern till att jobba ikapp.

”Vila är överskattat, sa Chefen, men blir jag trött sen tar jag en tupplur med Hunden under bordet.”
Och det gjorde hon…. Såklart. Utan att tveka en sekund. För vår Chef är inte riktigt som alla andra. :)

tupplur

En gymnasieelev som använder sig av Chefens lärobok är Ellen Fungmark, som har skapat denna makeup:)

ellen fargjunglebluerubyKöp här eller klicka på produkterna

 

Makeupartist: Ellen Fungmark
”Jag älskar färg, det finns så mycket man kan göra med det, det är bara fantasin som sätter gränserna” – Ellen Fungmark.
Fotograf: Tony Ottosson
Modell: Ellen Hult

bokKöp, klicka på bilden.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *