11 juli. 2014 - 11:24

Makeupartist Anne Hanson – utbildad på Makeupstudion Education

Grymt duktiga Anne Hanson utbildade sig till makeupartist hos oss på Makeupstudion Education och jobbar idag som stylistlärare på Plusgymnasiet i Malmö. Vid sidan av läraryrket hinner hon även med att frilansar som makeupartist.
Men Anne har hunnit med en hel del under sin karriär som makeupartist. När Makeupstudion Education skulle slå upp dörrarna för skolan i Malmö 2006, så var hon med från start. Hon jobbade då som Verksamhetschef och huvudlärare på skolan. Efter 2 år flyttade hon till London och började frilansa som makeupartist och lyckades väldigt bra. Där gjorde hon allt från London Fashion Week, reklamfilmsjobb för Microsoft och Samsung, en hel del mode- och reklamplåtningar och även musikvideos. Anne började sakna Sverige och återvände 2011 till Makeupstudion i Malmö där hon upptog arbetet med att undervisa och utveckla både skola och elever innan hon började undervisa på Plusgymnasiet.
Den här snygga ögonmakeupen är skapad av Anne och vi är superglada över att få ta del av hennes inspirations-sminkningar :)

Annes hemsida: www.annehanson.se

Anne Hanson

slide bloggKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *