7 februari. 2017 - 18:18

Kvällsutbildning till makeupartist – du kan jobba samtidigt

Jag har just gått en kvällskurs under våren och är väldigt nöjd! Det var perfekt att hitta en utbildning som jag kunde kombinera med mitt jobb. Bra och väldigt pedagogiska lärare! Viktigt att man väljer rätt skola och jag är supernöjd! Karin S, Reco.se

Eyeshadow-sweep

Drömmer du om att utbilda dig till makeupartist men har inte möjlighet att ta tjänstledigt från ditt jobb?
Då kan du ändå starta resan mot din nya karriär redan idag. Fashion & Beauty Makeupartist är en fantastisk utbildning som går på kvällstid och är speciellt utformad för att passa dig som vill jobba samtidigt som du utbildar dig till makeupartist.

Fashion & Beauty Makeupartist är en renodlad makeupartistutbildning som innehåller allt du behöver för att jobba som makeupartist med inriktning mot fashion, beauty, reklam och TV.

✓ Du blir diplomerad makeupartist.
✓ Du studerar på kvällstid/deltid och kan jobba eller sköta andra studier samtidigt.
✓ 210 timmar.
✓ Produktkit och väska ingår till ett värde av 15.000 kr.

RABATT PÅ NÄSTA KURSSTART
Nästa kursstart är i april och det finns få platser kvar. Just nu erbjuder vi dig 4.500kr i rabatt om du blir antagen till kursen som startar 18/4. Ordinarie pris för kursen är 49.500kr

Med vår 20åriga erfarenhet av makeuputbildningar, vår stora kunskap, vårt engagemang och ditt driv och dina mål kan det här vara början på något helt nytt. Boka din antagningsintervju idag via tel: 08-6407901 eller mail: kontakt@makeupstudion.com

Vill du läsa mer om kursen? KLICKA DÅ HÄR 

makeup-snapshots

VANLIGA FRÅGOR

Varför ska jag välja den här skolan?
Därför att vi har så många framgångsrika elever som verkligen har kommit någonstans.

Vi tar max 8 elever/klass.

Våra lärare brinner för det dom gör och vidareutbildar sig hela tiden.

Vi har riktigt tunga samarbetspartners och rekommenderas bland annat av Cosmopolitan och Stockholmsgruppen – en av Nordens största modellagenturer.

Vi är kvalitetssäkrade av SEYF – branschorganisationen Svenska Estetikers Yrkesförbund och SAHM – Swedish Association for Hair and Makeup.

Våra elever går ut med individuellt anpassade handlingsplaner för att komma igång med sin karriär direkt.

Vi har internationella kontakter för praktik i USA, England och Australien.

Är diplomet jag får internationellt gångbart?
Ja.

Andra skolor marknadsför begreppet ”Master Makeupartist” – Har ni det?
Nej! Detta är vilseledande reklam då ”masterutbildning” är ett uttryck som används utav högskolor runt om i världen, inte bara i Sverige. För att läsa till master ska man ha genomgått en utbildningsperiod vid högskola som sedan följs av minst två års fördjupade studier. Ingen makeupartistskola i Sverige är idag godkänd som en högskola – Begreppet, kopplat till en makeupartistutbildning, är därför att betrakta som helt felaktigt och vilseledande.

Vad kan jag jobba med efter avslutad utbildning?
Efter en utbildning på Makeupstudion .FÄRG College Of Makeup & Hair kan du arbeta professionellt antingen som anställd eller som frilansande makeupartist inom följande områden:

Skönhet – makeup för fest, bal och bröllop

Reklam – annonsfotograferingar och film

Mode – fotograferingar för modereportage och catwalk

Trend – makeup för hårvisningar och inspirationskvällar för frisörer

Tidningar – porträttbilder för reportage samt bilder för redaktionellt bruk

TV- studioprogram, livesändningar, musikvideos samt dramaproduktioner

Du kommer att ha erhållit kunskap i försäljningsteknik och kundvård för att kunna arbeta bakom disk med kosmetikaförsäljning samt kunskap om hur man utbildar konsument i makeupteknik på kortare kurser.

Makeupstudion .FÄRG College Of Makeup & Hair grundades 1996 av Birgitta Lagerholm som har sin makeupartistbakgrund både i Sverige och Hollywood. Sedan start har Makeupstudion .FÄRG College utbildat många utav Sveriges mest framgångsrika makeupartister som har gjort jobb för bland annat Fashion Week, Elle, Makeupstore, Lars Wallin, Versace, L’Oreal och Nordisk Film. Kopplat till utbildningen finns Birgittas lärobok ”Yrke: Makeupartist” som idag används på närmare 100 gymnasieskolor runt om i Sverige. Makeupstudion .FÄRG Colleges skolor finns i Stockholm, Malmö och Göteborg.

www.makeupstudion.com – 08-6407901Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *