28 oktober. 2013 - 11:50

Chefen använder sina talanger & feature av makeupartist Ida Nilsson

Chefen blev rastlös häromdagen. Ingen plåtning, ingen föreläsning, ingen tutorial att filma – bara kontorsjobb stod på agendan. Då fick hon plötsligt för sig att vi behövde nya handdukar till badrummen. Det här gjorde att hon sken upp som en sol, störtade upp från stolen och försvann ut på shopping. Men sen är det ju som det är med Chefen och shopping. Det här med att dubbelkolla mått. Är. Inte. Riktigt. Chefens melodi. Alls. Hon höftar. Friskt. Med andra ord fick hon syn på en färg hon gillade, högg en hög med handdukar och kom, stolt som en hund med en pinne i munnen, tillbaka med handdukshögen. För att sedan mulna till betänkligt när hon skulle till att hänga upp dem och insåg att istället för att komma tillbaka med handdukar i lämplig storlek så har hon köpt gigantiska badlakan.
”Äh men va FAN!!!” sa Chefen som ibland lite oturligt sportar ett ganska mustigt språk. ”VAD ÄR DETTA?”
Koordinatorn tittar upp, helt oförvånad och konstaterar bara kallt:
”Jaha, du kollade aldrig storleken?”
”Jooooo, säger Chefen, jag liksom vägde dom i handen. Dom kändes ju TOPPEN!!”
”Ah… säger Koordinatorn, det funkade ju uppenbarligen SÅDÄR… men som du själv brukar säga, lös problemet! Du har ju gått en modedesignutbildning. Du får väl sy om dom!”
”Eh…Ja” säger Chefen dröjande, väl medveten om att den egna entusiasmen för ett sådant projekt är – ska vi säga – direkt bristfällig…
”Eller, så lyser hon upp, så ber vi Mamma fixa dom!!”
Vi väntar med spänning på fortsättningen för även Chefens mamma är väl medveten om att dottern innehar mycket goda sömnadskunskaper och egentligen bara försöker slingra sig ifrån tråkiga uppgifter….
Under tiden roar vi oss med att titta på en av Synthfrökens bilder. (Ida Nilsson, verksamhetschef för oss i Malmö) Synthfröken som själv gillar att gå bananas med lila hår och Hello Kittyrosett är grrrrrym på att göra coola bilder!!

1381965_10201819892114173_660790831_n

Här ser du en av dom coola bilderna…. :)

ida fantasyCCgul

 

 

Fotograf: Erika Berthsjö
Modell: Sarah Svensson

Bas: Creme foundation Cream med en gnutta vit Creative Color som pudrats med löspuder Vanilla.
Ögon: El-tejp, fransmarkering med fuktad matt skugga Kaffe samt svart HDmascara.
Mun: Röd och gul Creative Color med en liten touch av blommor :) samt läppglansen IL direttore.2 Responses to Chefen använder sina talanger & feature av makeupartist Ida Nilsson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *