8 november. 2013 - 16:09

Chefens husmorsknep!

”Alltså jag är ett GENI! trumpetade Chefen triumferande när hon kom indundrande i morse. Jag har VÄRSTA husmorstipset jag just har uppfunnit!! Det måste jag ju bara dela med mig av.”
Koordinatorn som stod med huvudet nedböjt bland sminksvampkartongerna, rätade på sig, höjde ögonbrynen och sa:
”DU. Har. Värsta. Husmorsknepet..? Det har jag VÄLDIGT svårt att tänka mig.”
”NÄHÄ! Och varför det?! Bara för att jag inte gör stek till min sambo varje söndag, som vissa andra, så kan inte jag ha tokgrymma husmorsknep, eller?!” sa Chefen och blängde uppbragt på Koordinatorn.
”För det första så har du ingen sambo, du har dejtat i mindre än tre veckor så den jämförelsen håller inte” sa Koordinatorn. ”Och för det andra så är husmoderlighet inte direkt nåt man förknippar med din uppenbarelse”
”Tsss”sa Chefen, som omedelbart mulnade till vid bristen på respekt och engagemang för hennes huslighet. ”Efter det här tipset kommer ni stå på KNÄ av tacksamhet!!”
”Jamen vad är tipset då?! frågade Webbis som hittills hade valt att hålla en lite lägre profil i diskussionen men ändå började bli lite nyfiken.
”Jo, lyssna nu, sa Chefen ivrigt, ni vet hur det kan bli om t ex ett lakan blir liggande i ett skåp under en tid så kan dom börja lukta lite unket, även om skåpet är rent och lakanet var nytvättat när man lade in det..?”
”Jaha, sa Koordinatorn och Webbis, nu andäktigt lyssnande. Eller ja, i alla fall andäktigt lyssnandes i Chefens fantasi…
”Så då tog jag två stayups och hällde i lite tvättmedel i tårna, knöt om och la in i skåpet mellan lakanen. Nu kommer det ju att dofta fräscht som TUSAN!!!” ylade Chefen OERHÖRT entusiastiskt. VA, VA?! Är man ett GENI eller inte?!?”
”Inte helt dumt” tillstod Koordinatorn, om än motvilligt.
”Du är ett geni, absolut!” sa Webbis, som för tillfället behövde smöra lite för Chefen, eftersom hon, till Chefens stora trötthet (illustrerat av ett par rullande ögon) hade råkat skickat iväg ett felstavat nyhetsbrev.
”Fast jag kan ändå nånstans tänka mig en betydligt bättre användning för mina stayups än att hälla tvättmedel i dom…” sa Latinaboss. Med ett snett flin. ”Men det är ju jag det. Alla lever vi ju våra liv olika…”

Chefens linneskåp…minus stayupsen då :)

lakan

 

 Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *