1 november. 2013 - 09:51

Webbis touchscreen och ny sminkning från CFM Anya Eklundh!

Webbis är ju som sagt anställd som en EXTREMT motvillig webredaktör och inte särdeles kunnig på området. Hon kämpar dock på och Chefen tycker att hon gör ett galant jobb men kan ju såklart ändå inte låta blir att flina varje gång hon går förbi Webbis dator och lite menande säga:
”Hörru Webbis, det där är ju då INTE en touchscreen, va…”

touch
Och så gnäggar hon OERHÖRT nöjt åt sitt eget skämt. Webbis mulnar varje gång och säger upprört:
”Men det är ju inte mina flottiga fingeravtryck!!! VEM ÄR DET SOM KLADDAR PÅ MIN SKÄRM?!”
Och så blänger hon misstänksamt mot Chefen, som för tillfället sitter och slickar i sig sockerresterna från dagens munk från sina, det måste erkännas, MYCKET kladdiga fingrar.
”Tsss, säger Chefen, det där blängandet kommer du ingen vart med. Jag är såklart HELT oskyldig. Du kommer ALDRIG att få mig att erkänna att det skulle ha varit JAG som har satt dit dom där avtrycken med flit – du har helt enkelt inte en tillräckligt galen blick för att kunna skrämma mig! HAHAHAHA!!”
”Hörrudu, sluta trakassera personalen nu och gör nåt nyttigt, säger Koordinatorn. Och ge FAN i munkarna – det var bara en per person!!!!” ryter hon när hon ser att Chefen är på väg att göra en till djupdykning ner i munkpåsen. Chefens mustiga språkbruk har en tendens att smitta av sig på Koordinatorn och speciellt om det handlar om att hålla Chefen i schack. ”Gå och gör en tutorial eller nåt, lär folk hur dom ska lägga en snygg foundation så vi slipper se dom där orange fjortiskanterna mot halsen!!”
”Jaha! säger Chefen och hoppar upp från stolen, det var ju en utmärkt idé – Webbis!! Du filmar!!”
Nu kommer det ju tyvärr dröja ett tag innan Webbis har lärt sig att redigera film så under tiden kan ni ju låta er inspireras av Chefsmakeupartist Anya Eklundh (CFM) som fixat en ny look :)

lila 4tal

palettviolpepparKöp här eller klicka på produkterna

 

 

FÄRGs produkter:

Brynen är ifyllda och formade med hjälp av en snedskuren pensel och matt skugga Peppar.
Matta skuggan Viol har applicerats på locket samt som droppskugga under ögat. Globskuggan och highlighten är från 88-paletten med sina härliga skimmriga färger. Mattskugga Kaffe som en tunn droppskugga under ögat samt som fransmarkering. En eyeliner med vinge med Cake Eyeliner. Lösfransar nr.10 och sedan svart HDmascara.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *