5 december. 2013 - 17:15

Första mötet – en tillbakablick

Chefen hade varit uppspelt hela veckan. Ofrivillige webbredaktören, som just hade påbörjat sin andra veckan på jobbet, hade inte riktigt lärt sig att tolka Chefens humörsvängningar och trodde att det var den planerade festen som låg bakom entusiasmen. Ganska snart förstod Webbis att det hela gällde en tidigare praktikant som tydligen var sååå speciell. ” Väldigt lik mig, hon är ytterst begåvad” hade Chefen sagt. Koordinatorn hade även hon beskrivit praktikanten som oerhört söt, duktig och smart. Toppen helt enkelt! Latinaboss sa bara ”åhhh, kommer Praktikanten? Hon är ju så söööt och gullig”.
Så när Chefen ropade ut att Praktikanten nu hade anlänt, gick Webbis ut från kontoret för att möta och hälsa på denna Praktikant med avsikten att göra ett gott intryck.
”Men åh, jag trodde att du skulle vara liten och söt…!” utbrast hon när hon fick syn på den långa men förvisso väl så vackra Praktikanten. Praktikantens min var mer än förnärmad och Chefen låg dubbelvikt över disken av skratt. Och Webbis, hon fick bara skämmas.  Man kan med andra ord säga att första mötet gick sådär. Det här var även samma praktikomgång som Praktikanten blev adopterad av Chefen, vilket kan vara viktigt att veta inför nästa avsnitt.

Nu är Praktikanten tillbaka för ännu en kort sejour hos oss. Det föranledde dagens kommentar från Chefen som hörde Koordinatorn sitta och prata om just nämnde Praktikant i telefonen. Chefen som tjuvlyssnade utbrast:
”Va? Ännu en som är kär i min dotter? Säg att det kommer från mina gener, tveklöst!” ropade hon till Koordinatorn.
Jo, förmodligen, Chefen… så kommer det från generna när man har fejkadopterat någon….Taggar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *