26 november. 2013 - 15:37

FÄRGs personal MÅSTE bli mer glamourös. Enligt Chefen…

Klockan pinglade i butiken och Webbis, som ju är ansvarig för butiken, skyndade ut.

”Nämen heeeej!” hörde man utifrån.
Chefen, nyfiken som en iller, galopperade genast ut och lös upp när hon fick se vår tidigare elev Sanna Johnsson stå där. Sanna, som är en av de elever, som bidrar flitigast till vår blogg med bilder.  Även Koordinatorn kom upp från klassrummet där hon hade härjat omkring och anslöt sig. En kvart senare efter en ivrig konversation tackade Sanna för sig och vi i personalen travade tillbaka in på kontoret.

”Fan, sa Chefen, hon ser ju RÄTT glamourös ut alltså. En lysande ambassdör för oss med det utseendet. Det ska erkännas! Men ni, ni ser ju inte HÄLFTEN så glamourösa ut” sa hon och betraktade Webbis och Koordinatorn kritiskt varav den ena var helt iklädd svart och den andra hade en rutig arbetsskjorta och jeans.
”Nähädu, sa Koordinatorn. Och du själv håller modets fana högt? Frågade Koordinatorn och stirrade tillbaka på Chefen som dagen till ära var klädd i tajta, klarblå sammetsbrallor, vit nättröja med svart linne och ovanpå det dessutom toppade av det hela med ett par svarta knästrumpor lite lätt nedhasade i ett par ganska otvättade sneakers.
”BAH! Sa Chefen, JAG är ju som bekant ett modelejon men som jag ser det så är det ni som måste styras upp!
”Inga problem, sa Koordinatorn torrt. Jag utgår då ifrån att företaget sponsrar med en personal shopper och en budget för nyinköp av kläder på NK?”
Chefen höjde ögonbrynen och sa lite halvmulet: ”Förmodligen. INTE.”
Så nu är det tills vidare ytterst oklart hur det kommer att gå med personalens uppsnofsning. Under tiden kan ni ju avgöra om Chefen verkligen är ett sånt modelejon som hon själv tycker…

Bilden till höger är retuscherad…ja förlängda vertikalt liksom. Hade visst någon smickrande effekt, som Chefen förklarade det hela.

chefensanna

 

 

 

 One Response to FÄRGs personal MÅSTE bli mer glamourös. Enligt Chefen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *