5 juni. 2014 - 09:58

En snygg makeup med blå ögonskugga till bruna ögon

En sminkning med blå ögonskugga som blir mycket snygg till bruna ögon av duktiga makeupartisten Yenifer Rojas Sanchez, utbildad hos oss på Makeupstudion Education.

Produkter och beskrivning:
Brynen är ifyllda med matt skugga Peppar.
Fransmarkering med matt skugga Kaffe.
Globskugga med matt skugga Peppar som grund, även under ögat i yttre kanten. Sedan matt skugga Scilla som globskugga, på inre och yttre del av locket samt under ögat. Matt skugga Vitsippa under brynet och på på mitten av locket. Skimmerskuggan Extra Pearl på inre ögonvrån och lite under ögat, främst inre del under ögat. Samma skimmerskugga på mitten av locket och även under brynet.
Lösfransar nr 116. En tunn markering av övre fransrad med svart Cake Eyeliner. Svart kajal på övre och undre vattenlinje. Fuktad matt skugga Scilla på fransarna, både övre och undre.

Tips: När du jobbar med nyanser som skiftar i blått eller lila så kan det vara bra att verkligen ha en bra concealer under ögat som ljusar upp för att undvika att hela makeup ser ut som ett blåmärke ;) Men självklart är det viktigt att applicera skuggorna på ett smickrande sätt också.

yen blue collage2Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *