14 november. 2013 - 15:53

Chefens juveler och nya bilder planeras till FÄRG

Koordinatorn satt och skrev på datorn men blev plötsligt varse att Chefen, som sitter mittemot, hoppade upp och ner på sin stol, viftade på brynen och log stort med alla tänderna, med ett, förmodligen i sitt tycke, OERHÖRT insmickrande leende.
”Vad vill du? Frågade Koordinatorn, utan att lyfta blicken från datorn. ”Du ser ut som Hunden när hon tigger…. Chokladen är slut. Latinaboss var här igår och åt upp den.”
”Men va?! Vadå slut?! Har hon glufsat i sig en hel chokladtomte? Sa Chefen mulet. Hur glupsk får man bli?
”Tja med tanke på att du hade ätit upp ¾ av tomten redan så fanns det ju inte så jättemycket kvar när hon väl kom in. Av MIN tomte….” sa Koordinatorn torrt.
”Jaha, men nu var det inte det jag tänkte prata om, sa Chefen snabbt, plötsligt TYDLIGT ovillig att fördjupa sig vidare i tomteämnet… Jag vill ju visa smyckena jag har fixat till dom kommande fotograferingarna!!! Jag har redan visat dom för CFM och sagt till henne att börja skissa på schyssta mejker – hon har fått fria händer – jag räknar iskallt med STORDÅD från hennes sida. Det har jag såklart även sagt till henne!”
”Det är ju bra att du inte lägger nån större press på henne i alla fall…” sa Webbis.
”Äsch, sa Chefen, jag är övertygad om att människor växer av att få ta ansvar och jag gjorde bara klart för henne att ansvaret för FÄRGs framgång vilar på hennes axlar. Och hennes axlar enbart.”

Chefens juveler som ska inspirera CFM till stordåd…
juvel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *