4 december. 2013 - 16:14

Chefen gör kvalitetskontroll

När man är ett lite mindre bolag som FÄRG är så får man göra de flesta kvalitetskontroller själv. Det tänkte Chefen inte riktigt på när hon entusiastiskt beställde 10.900 genomskinliga necessärer i höstas. Nu har dom kommit. Och nu ska blixtlåsen kollas. Och vem har dataförbud och är allmänt osysselsatt? Just det, Chefen. När hon kom insläntrande genom dörren imorse och såg kartongerna mulnade hon betänkligt och vände sig till Koordinatorn.
”VA?! Var det det där du menade att jag skulle göra när du sa att du hade sysslor till mig som inte hade med datorn att göra?”
”Japp, sa Koordinatorn, sätt igång! Och när du är klar med de där kartongerna kan du åka till lagret och gå igenom resten!”
”Ähmen lägg av, sa Chefen motsträvigt, jag är ju CHEF! Var är alla praktikanter?! muttrade hon och såg sig omkring. ”Jaha, det kunde man ge sig f-n på, så fort det vankas slavarbete, då är dom som bortblåsta! ALLTID får man göra allt sånt själv. Skjut mig – det här kan omöjligt vara bra för mina stackars händer! Eller vänta lite” sa hon och lyste upp ”Webbis!! Vad gör du? Gör du nån nytta?! Det kan jag inte tänka mig! Jag har en toppenuppgift till dig… sa hon och flinade nöjt.”
”Glöm det, sa Webbis, jag är upptagen med bloggen, det där får du klara själv!”
Så nu sitter Chefen och öppnar och stänger necässerer. För att straffa oss andra sjunger hon därför nu på en Celine Dionlåt, den franska versionen. Och Chefen kan inte sjunga vare sig Celine Dions tonart eller på franska så det kan ni ju föreställa er hur det låter.

Här ser vi Chefen som för ett kort ögonblick blev glad då hon trodde att CFM skulle hjälpa till med kontrollen. Glädjen var kortvarig.

Chef,CFMTaggar:

One Response to Chefen gör kvalitetskontroll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *