3 december. 2013 - 16:00

Chefen fryser

”Alltså det här vädret!” frustade Chefen som kom indundrande, invirad i nåt som såg misstänkt likt ut en sovsäck men som visade sig vara en stor vinterjacka.

”Jag fryser ju ihjäl!! Det är ju värdelöst när det inte är kallt nog så att man kan sporta sin skoteroverall. Jag önskar att jag ägde ett par fleecebyxor! Hur skönt vore inte det?!”
Webbis tittade upp från bildinlägget hon jobbade med och frågade: ”Varför kan du inte dra på dig skoteroverallen redan nu om du ändå fryser?”
”Tsss… sa Chefen, du är inte klok! Hur skulle det se ut? Inte en gnutta snö och jag kommer vandrande som ett ufo från Mars!”

”Jaha, sa CFM, men ett par fleecebyxor tycker du att skulle höja din status från UFO till cool stockholmare?”
”Mja, sa Chefen…möjligen inte, det kan du ha rätt i” erkände hon motvilligt. ”Men man skulle i alla fall slippa frysa!”
”Alltså, vem var det som gick igång om att vi skulle behöva se flottare ut här på kontoret, egentligen?” frågade Koordinatorn. ”Om jag inte missminner mig så var det du och om du glider in i fleecebrallor får jag komma i min rutiga skjorta!”

”Löjligt! Sa Chefen. Jag ser inte kopplingen! Alls. Det blir ingen mer rutig skjorta för dig! På med kavajen igen, omedelbart!!”
Tills vidare är det lite oklart hur det kommer att gå med klädkoden men Chefen sitter i alla fall surt påbyltad och jobbar.

chefenfryserTaggar:

2 Responses to Chefen fryser

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *