25 november. 2013 - 16:33

Chefen blir intervjuad

Okej, även om det är väldigt roligt att utmåla chefen som en hetsig pajas som är slav under socker så har hon naturligtvis en seriös sida… Varför skulle hon annars driva en av Sveriges bästa makeupartistskolor som rekommenderas av både Stockholmsgruppen och Cosmoplitan? Och vara den som var drivande när det gällde att ta fram ett gesällbrev för makeupartistyrket… Hur som helst. Det är i alla fall rätt vanligt att folk vill intervjua Chefen (här kan du bland annat läsa en intervju) och i det här fallet så tillfrågades hon varför FÄRG inte säljs på t ex Kicks och Åhléns.

Chefen svarade direkt och fullkomligt självklart:
”Därför att pengar inte är allt – jag har verkligen inte pengar som drivkraft. Man måste ha roligt också. Och det kanske man kan ha även om FÄRG skulle säljas där men det skulle också innebära en förskräcklig massa mer jobb och krav. Det är det inte värt i dagsläget. Jag älskar mitt jobb och alla utmaningar jag ställs inför men fritiden är minst lika mycket värd. Och jag vill inte heller hamna i den positionen att jag hela tiden måste hetsa och pressa min personal för att företaget ska vara så vinstdrivande som möjligt. Jobbar man här ska man förvisso vara extremt duktig på det man gör, vara förändringsbenägen men man ska också känna sig trygg och ha riktigt roligt på jobbet – det tror jag i slutänden ger det bästa resultatet. Oavsett om man jobbar med yrkesutbildningarna eller bygger  vidare på makeupmärket.”

Den inställningen är nog en av många anledningar till varför vi i personalen stannar så länge hos oss på FÄRG & Makeupstudion Education.

 Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *