13 november. 2013 - 15:42

Butiken är julskyltad! Och Chefen är nöjd..

”För tusan!!! utropade Chefen, som ibland har en mer än en lite olycklig tendens att låta som Kapten Haddock i Tintin, jag är ju en MÄSTARE på julskyltning!!!! Direkt efter att jag hade skyltat om kom det in en person och bokade in 3, TRE(!) platser på Lilla makeupskolan. Det måste ju enbart ha haft med min stilfulla skyltning att göra!”
”Kallar du det där julskyltning?! Tre paket och två julstjärnor…” frågade CFM, det kreativa geniet på kontoret, uppenbart oerhört oimponerad.
”Jaha, sa Chefen, JAHA, det gör jag! Stilfullt på gränsen till genialiskt… Som jag ser det!”
”Jobbar du på din ödmjukhet idag, frågade Koordinatorn, jag menar om det endast är på GRÄNSEN till genialiskt…?”
”Mja, sa Chefen ädelt, man vill ju inte förhäva sig. Det är, som jag anser, ett viktigt drag i min personlighet – att hålla en låg profil.”
Här satte Latinabossen chokladkakan i halsen, Koordinatorn frustade något som lät misstänkt likt ”Bullshit”, CFM himlade med ögonen och Webbis… hon begick misstaget att säga:
”Men ser det inte lite torftigt ut?”
”TORFTIGT!? utbrast Chefen indignerat – vad är det ni inte begriper med ordet STILFULLT? Jag antar att ni vill att det ska hänga nån sorts ljusgirlang med olikfärgade ljus så att vi ser ut som ett turistställe i Thailand – då skulle ni må, va?! Det är ju trots allt en OERHÖRD tur att det är jag som sköter rodret på den här skutan annars hade vi ju lika gärna kunnat döpa om oss till Titanic. Vi hade ju sjunkit DIREKT!”

julskyltKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *