29 november. 2013 - 15:39

Avskäggning på kontoret

Vår CFM är enligt egen, oemotsagd uppgift, grym på att tråda. Dvs avlägsna oönskat hår. När Webbis och Chefen fick höra det här igår blev de alldeles uppspelta. För som Chefen sa ” Jag har ju fått SKÄGG för fan!! Är det så att bli gammal, va? VA?! Det är ju FULLT med svarta hårstrån under hakan.”
”Fräscht.” Sa Koordinatorn.
”Meh, sa Chefen surt.. och du är född helt utan fjun?”
”Ja, för det första är det där inte fjun och inte har jag skägg i alla fall….” sa Koordinator med än mer än en lite självgod ton i rösten. ”Och jag är trots allt ÄLDRE än dig!”
”Grattis!” sa Chefen, fortsatt mulen. ”Dig kan man ju i alla fall lita på,” sa hon och vände sig mot Webbis.
”Ja! Jag har ju päls och i stort behov av avhårifiering.” sa Webbis. ” Ta med tråd imorn så kör vi!!” sa hon och vände sig till CFM.
CFM funderade ett tag och vände sig sen mot Chefen och sa:
”Alltså det gör ju rätt ont…. och om du piper det minsta så slutar jag och då kommer du ha ett HALVT skägg under hakan, bara så du vet…!”
Chefen såg oerhört förnärmad ut och sa ”Vadå, varför riktar du dig mot mig?! Jag har en OERHÖRT hög smärttröskel, tack så mycket…!”
”Ha!! utbrast Koordinatorn som ju har hängt med Chefen privat i 10 års tid och känner Chefen rätt väl… ”Du har ju en smärttröskel som är BEDRÖVLIGT låg! Du skulle inte klara dig en dag som spion om du hade blivit torterad för att avslöja hemligheter!”
”Det här känner jag inte igen. Alls!” sa Chefen och såg oerhört mulen ut.
”Näe, men då får du ju ett utmärkt tillfälle att bevisa din OERHÖRDA smärttröskel imorn då,” konkluderade CFM diskussionen.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *